Dünyalar güzelimiz en uyumlumuz Boncuğumuza yuva arıyoruz
Merhaba,
Dükkanımıza 2 sene önce yavru olarak gelen kedimiz Boncuk’a dükkanımızı kapattığımız ve evdeki kedimiz de asla eve başka bir hayvan kabul etmediği, strese girip hasta olduğu için yuva arıyoruz.
onu ailesinden biri, bir birey olarak kabul edecek bir aileye sahiplendirmek istiyoruz. Çok uysal bir kere ısırmışlığı olmayan yaklaşık 6 kilo tontonumuz kısırlaştırılmış ve bakımları yapılmıştır. herşeyi ile sadece ona iyi bakacak merhametli birini arıyoruz.
Biz herşeyinde yanında oluruz. Zaten o kadar güzel ki o da hemen her yere uyum sağlar arkadaş canlısıdır. Çok tatlıdır. Sahiplendirildikten sonra tek isteğimiz iyiliğini bilmek ve haber almak herhangi bir sıkıntısında da yanında oluruz. 📍🚙 İstanbul içinde her yere mutlu olacaksa istanbul dışını da götürebiliriz. ☎️05374114334
📍İstanbul/Küçükçekmece “